تغذیه و سلامتیسلامتی و زیبایی

فواید ویتامین B17 و میوه‌های سرشار از این ویتامین + عوارض احتمالی

ویتامین B17 بیشتر به عنوان آمیگدالین شناخته می شود که یک ترکیب شیمیایی در مواد غذایی خاصی است که بیشترین مقدار آن در هسته های زردآلو و سیب، گلابی، آلو و هلو است. که می تواند سمی باشد، بنابراین مصرف بیش از حد آمیگدالین توصیه نمی شود.

با این حال،  به طور گسترده ای در درمان های سنتی و مدرن پزشکی برای درمان بیماری های خاص، از جمله سرطان استفاده می شود.

با این حال، ویتامین B17، حتی با توجه به طبقه بندی آن به عنوان یک ویتامین، بحث زیادی در مورد آن وجود دارد. دلیل اصلی این که  این ویتامین برای درمان سرطان موثر است، تولید سیانور هیدروژن است. اینگونه استدلال می شود که ویتامین B17 که سیانور هیدروژن در دوزهای کوچک  تولید می کند می تواند سلول های سرطانی را بیابد و نابود کند و سایر سلول ها سالم می مانند . این  شواهد تایید نشده است، و در واقع، تا حد زیادی رد شده است، اما مردم هنوز هم می خواهند آن را بعنوان معجزه امتحان کنند. با توجه به اینکه افراد زیادی هسته زردآلو میخورند باید بگوییم که  افزایش خطر ابتلا به مسمومیت سیانید بسیار زیاد است ، ویتامین B17 در سال ۱۹۷۷ در ایالات متحده غیرقانونی بود. بحث در مورد این مکمل ها تا امروز ادامه دارد و همچنان در بعضی برنامه های درمان سرطان در سایر نقاط جهان همچنان مورد استفاده قرار می گیرد.

 

فواید ویتامین B17

محفاظت در برابر سرطان، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی، تسکین درد

 

فشار خون

بعضی از ترکیبات فعال در ویتامین B17 (آمیگدالین) موادی تولید میکند که می تواند فشار خون را سرکوب کند. برای افرادی که مبتلا به فشارخون هستند، این می تواند یک راه عالی برای درمان فشار خون بالا باشد و خطر ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی، سکته مغزی، و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.


سرطان

 

سیانور هیدروژن قادر است اثرات سلول های سرطانی و خنثی کردن آنها را از بین ببرد
 

تقویت سیستم ایمنی بدن

برخی شواهد وجود دارد که نشان میدهد استفاده از این ویتامین به خصوص اگر از منابع طبیعی به دست آید، می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از انواع عفونت ها و بیماری ها کمک کند.


ضد درد

این ویتامین (آمیگدالین) در طب سنتی برای تسکین درد استفاده شده است و همچنین  درد ناشی از درمان سرطان و شیمی درمانی را کاهش می دهد. باز هم دوز و اثربخشی مورد سوال قرار می گیرند، اما این یک درمان محبوب طبیعی است.


منابع ویتامین B17

منبع اصلی B17 شامل هسته های خاص و دانه های میوه ی زیر است :

زردآلو
گلابی
سیب
هلو
آلو

و این ویتامین می تواند در میزان محدودی در غذاهای دیگر یافت شود مانند:

تخم ارزن
دانه های کتان
دانه های گندم سیاه
تمشک
بلوبری
توت فرنگی

در نهایت، مقادیر کمی از آمیگدالین را در برگ های اوکالیپتوس و جوانه های گیاهان مختلف مانند بامبو،، یونجه و لوبیا جستجو کنید.

هنگامی که به منابع طبیعی ویتامین B17 دسترسی پیدا می کنید، از مکمل ها بهتر است. این به این دلیل است که فواید آن مثل مبارزه با سرطان ومقدارش کم است و  این مقدار نمی تواند سمی باشد. علت این است که بسیاری از غذاهائی که ویتامین B17 موجود هستند نیز با درمان یا پیشگیری از سرطان ارتباط دارد.

عوارض جانبی ویتامین B17

برخی از عوارض جانبی بالقوه خطرناک (و مرگبار) ویتامین B17 وجود دارد، بنابراین باید جدی گرفته شود، و رعایت اعتدال بسیار ضروریست. همانطور که در بالا ذکر شد، ویتامین B17 نام دیگری برای آمیگدالین است که یک گلیکوزید سیانوژن است. این بدان معنی است که می توان آن را به سیانید هیدروژن در بدن تبدیل کرد که یک سمی بسیار قوی است.

مسمومیت با سایانوید دارای عوارض جانبی ناخوشایندی است که شامل موارد زیر است

ضعف
گیجی
اختلالات خواب
سردرد
تنگی نفس
درد شکم

تهوع و استفراغ

اگر مقدار بیش از حد سیانید هیدروژن در بدن تولید شود، می تواند مرگبار باشد.
 

 

ورود به کانال تلگرام مجله خبری تا نود

منبع
hellodoctor.ir
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 3 =

بستن
بستن