تغذیه و سلامتیسلامتی و زیبایی

فواید کلم قمری

کلم قمری، یک سبزی محبوب در اروپاست اما تا قرن نوزدهم وارد آمریکا نشده بود. کلم قمری دارای رنگ‌های مختلفی است. کلم قمری بنفش رنگ،طعم تندتری نسبت به کلم قمری سفید یا با رنگ سبز روشن دارد.

درباره کلم قمری:

نصف پیمانه از کلم قمری پخته شده حاوی ۲۴ کالری است. نصف پیمانه از آن دارای ۵.۵ گرم پروتئین و ۱.۵ گرم چربی است. کلم قمری چربی یا کلسترول ندارد. نصف پیمانه از کلم قمری ۱۷ میلی گرم سدیم، یک گرم فیبر و ۴۴ میلی گرم ویتامین  Cدارد.

اهمیت مصرف کلم قمری:

از آنجایی که کلم قمری چربی یا کلسترول ندارد و کالری آن بسیار پایین است، می‌تواند برای سلامتی قلب مفید باشد. اگر با نمک کمتری پخته شود انتخاب خوبی خواهد بود. کلم قمری منبع خوبی از ویتامین C است زیرا نصف پیمانه از آن می‌تواند ۷۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را برطرف کند.خواص کلم قمری:

کلم قمری حاوی  مواد شیمیایی گیاهی(فیتوکمیکال‌ها) به نام ایزوتیوسیانات است که می‌تواند در برابر انواع مختلفی از سرطان‌ها مقابله کند. ایزوتیوسیانات می‌تواند یک مانع در برابر هورمون‌هایی ایجاد کند که با سرطان سینه و پروستات مرتبط اند.

انتخاب صحیح:

برای اینکه از مزایای کلم بیشترین استفاده را ببرید، سعی کنید کلمی را انتخاب نمایید که قطر سه اینچی دارند. برگ‌های آن باید کامل باشد . کلم قمری کوچک‌تر طعم بیشتری دارد.

از آنجایی که کلم قمری مزایای زیادی برای سلامت بدن دارد باید از آن استفاده کنید. سعی کنید کلم قمری را به صورت رشته‌های نازک برش دهید و به صورت خام در سالاد استفاده نمایید. همچنین می‌توانید آن را کبابی کنید.

منبع
majalesalamat
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 9 =

بستن
بستن